07 toukokuuta, 2016

PARIS PHOTO DIARY

Bounjour! Me kotiuduttiin Pariisista jo viikko sitten ja nyt ehtisin muokkailemaan ekat kuvat reissusta. Meillä oli ikimuistoinen matka ja oon onnellinen että pääsin vihdoin kokemaan Pariisin mun rakkaan kanssa. Vähän haikein mielin on aloitettu arki taas Turussa, mutta onneks on ihanat muistot matkalta ja paljon kuvia joihin voi aina palata fiilistelemään :) Ja onneks täälläkin on vihdoin alkanut kevät, tai oikeestaan kesä niin arki tuntuu oikeestaan ihan kivalle!

Keskityttiin tällä reissulla vaan fiilistelemään kaunista kaupunkia ja käveltiin vaan tosi paljon eri puolilla Pariisia. Ja tietenkin syötiin hyvin ;) Ja mun pitkäaikainen unelma nähdä pinkit kukkivat kirsikkapuut Pariisin keväässä toteutui!


Aurinkoista viikonloppua ja ihanaa äitienpäivää! <3 Bisous!

10 kommenttia:

 1. Todella kauniita kuvia oot ottanut reissusta <3 Ihana Pariisi, tonne on pakko joskus päästä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina! Pariisi on kyllä käymisen arvoinen paikka :)

   Poista
 2. Voi vitsit mitä kuvia <3 Kyllähän tuo keväinen kukinta tekee huiman eron kaupungin ulkonäköön, me kun olimme niin siellä oli aika karua :D Ihana kuulla, että sun reissu oli kuitenkin mhatava! :) PS. Tuo metropolis on niiiiiiin karkki, samoin sinä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanista sanoista Sofia<3 Joo kyllä Pariisi oli nyt keväällä kauneimmillaan :) Oon myös ollut muutaman kerran Pariisissa talvella ja onhan silloin aika karua..mutta niin ne kaikki kaupungit vaan herää aina eloon vasta kevään tullen :)

   Poista
 3. Apua, en kestä näitä kuvia! Niin kauniita ja täynnä tunnelmaa <3 Ja vaikka en koskaan olekkaan pahemmin hinkunut käymään Pariisissa niin näiden kuvien jälkeen on pakko sanoa, että tähän aikaan vuodesta siellä voisiki kyllä käydä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! <3 Ihanaa että sain tartutettua Pariisi innon suhunkin :D Nyt keväällä Pariisi oli kyllä todella kaunis :) Eikun reissua varaamaan sitten vaan;)

   Poista
 4. Voi miten kauniita kuvia<3 Ihana Pariisin tunnelma<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanaa kuulla että oon saanut välitettyä kauniin Pariisin tunnelman sullekkin :) <3

   Poista
 5. Aivan ihania kuvia! Kirsikankukkien näkeminen Pariisissa löytyy munkin haavelistalta :) xx

  http://www.shakespeareandsparkle.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Pariisin kevät oli kyllä ikimuistoisen kaunis :) Ja vitsi miten ihana blogi sulla onkaan, upeita kuvia sielläkin! <3

   Poista

Kiitos kun piristät kommentillasi!