04 huhtikuuta, 2016

TOIVEITA ?

Aurinkoista maanantaita! Tänään on ollut kyllä ihan mahtava keli ja muutenkin hyvä päivä. Kummasti on energisempi olo kun on valoisampaa! Kevätauringon lisäksi mut on saanut iloselle mielelle teidän kommentit! Joka kerta oon yhtä yllättynyt ja iloinen kun joku on jättänyt viestin! Kiitos paljon kaikille <3 Kivampi postailla kun tiiän etten ihan yksinäni vaan höpöttele :) 

Haluaisin nyt kysellä teiltä, että onko jotain toivomuksia postausten suhteen? Enemmän reseptejä vai ehkä enemmän muotijuttuja? Tai onko ehkä joku tietty resepti minkä haluaisitte? Tai jotain ihan muuta? Otan ilomielin kaikki toiveet vastaan! :)
Nyt on pakko lähteä vielä ulos nauttimaan tosta kelistä. Mulla on tulossa kiireinen viikko kun on koulua ja keskiviikkona alkaa Myllytys joten oon loppuviikon töissä. Onneks kevätauringosta ja iloisista ihmisistä saa energiaa arkeen! <3 

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia Linda!<3 Sä ilmeisesti työskentelet vaatekaupassa? Olisi kiva jos kertoisit vaikka tämän kesän tulevista trendeistä ja sitten syksyllä sama setti! Reseptit kiinnostaa myös ja kaikki DIY-jutu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Joo oon töissä Vilassa! Jonkun trendijutun voisin kyllä tehdäkkin kesää varten kun alkaa olla ajankohtaista! Ja yks DIY-juttu olis myös kesään liittyen mielessä :) Kiitos kun jätit kommentin :)

   Poista
 2. Onpa ihanan keväisiä kuvia! :) Musta kaikki sun postaukset ovat olleet kivoja, erityisesti tykkään siitä, että leivontareseptit on "perinteisen" herkullisia. Tuntuu että tällä hetkellä kaikenmoiset raakakakut, pähkinämassat ynnä muut valtaa blogeja, joten ihanaa että löytyy vielä reseptejä, joissa uskalletaan käyttää voita ja sokeria. :) Jatka samalla tavalla! Muita ideoita mitä tulee mieleen: sisustusjutut, my day-tyyppiset postaukset, vaatteiden säilytys&huolto :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Joo noi perinteiset herkut on kyllä eniten mun juttu vaikka välillä innostunkin kokeilemaan jotain uusia trendikkäämpiä terveysjuttuja :D Kiitos paljon ideoista, katotaan mitä kaikkea ehdin toteuttamaan :)

   Poista

Kiitos kun piristät kommentillasi!