08 tammikuuta, 2016

SPRING BAG CRAVINGS


Kuvat: Pinterest

Jokakeväinen laukkukuume on taas iskenyt. Tai talvihan vasta alkoi, mutta oon jo askeleen edellä ja mielessä on kaikki kevätjutut :) Multa puuttuu pikkulaukku, joka olis jonkun muun värinen kun musta ja tähän alkukevääseen olis ihana saada joku värikäs asujen piristäjä. Mallin pitäis olla semmonen, että se sopii arkeen ja juhlaan ja semmonen, että sinne mahtuu just ne tärkeimmät eli avaimet, rahat, kännykkä ja huulipuna.

Viime keväänä kuolasin jo Chloén Drew laukkua, joka on kollaasin keskimmäisenä. Se on vaan niin mun näköinen! Vaaleanpunainen tai nude laukku olis mulle kaikkein paras kevätlaukkuvalinta, koska pystyisin yhdistämään sen melkeen mihin vaan. Toisaalta toi Valentinon punainen Rockstud näyttää kyllä kans niin kivalta! Tänhetkinen budjetti ei kyllä taida ihan siihen riittää, eikä kyllä noihin Chanelin ihanuuksiinkaan. Muutama budjettiversio on kyllä jo löytynyt, mutta haluisin vähän pitkäikäisemmän laukun, joten tekonahkaiset (muoviset) laukut ei oikeen houkuttele. Mieluummin säästän vähän aikaa ja ostan jonkun kunnollisen ja sitten kengissä ja muissa asusteissa pyrin pihistelemään... Terveisin New Yorkkerissa "Niken Roshe runeja" ihastellut hullu. :D

Olisi kiva kuulla jos siellä on muita laukkufriikkejä tai vastaavasti vaikka kenkäfriikkejä! Ja onko teillä kevääksi jotain asusteita hankintalistalla? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piristät kommentillasi!