06 joulukuuta, 2015

ITSENÄISYYSPÄIVÄN JÄLKIRUOKA





Ihanaa ja tunnelmallista Itsenäisyyspäivää!


Tämmönen jälkkäri syntyi tänään kaapissa olevista aineista meidän Itsenäisyyspäivän aterialle! Tää sopi hyvin tuhdin aterian päätteeks, koska ei ollut liian makeeta, eikä liian täyttävää. Kirpeet pakastevadelmat raikasti ihanasti ja pipareista tuli just sopivasti jouluista makua.


Vaniljamousse:
(5 annosta)

3 dl kermaa 
2 kananmunan valkuaista
½ dl sokeria
2 tl vaniljasokeria

Lisäksi:

pipareita
marjoja


Vatkaa kerma ja sokerit vaahdoksi. Vatkaa myös valkuaiset ja yhdistä kermavaahdon kanssa. Laita laseihin vuorotellen piparimurua, moussea ja marjoja. 

Ihmeellisesti sitä vaan keksii aina jotain, vaikka ei oikeen ollut ees mitään aineita käytössä. Valkosuklaankin onnistuin käräyttämään mikrossa, se olis tehnyt tästä varmaan vielä parempaa, mutta meni se näinkin ;)

Meillä aletaan nyt bongailemaan kauneimpia pukuja Linnan juhlista, mukavaa illan jatkoa kaikille! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piristät kommentillasi!